دمنوش های گیاهی کاسیا

چای سیاه

رنگ، طعم و بوی چای به مراحل تخمیر و عمل آوری آن بستگی دارد. عطر، رنگ و طعم بیشتر چای های موجود در بازار مربوط به مواد مصنوعی اضافه شده به آنها است. در این خصوص صنایع بسته بندی کاسیا نسبت به عرضه چای کیسه ای کاملا طبیعی و بدون هیچگونه افزودنی شیمیایی اقدام نموده است و از این بابت به مشتریان خود اطمینان کامل می دهد. چای دارای خواص متعددی می باشد که تحقیقات زیادی در این زمینه انجام شده است. این خواص به شرایط تهیه چای بستگی دارد؛ به این معنا که اگر بخواهید برای برطرف کردن خستگی، از چای استفاده کنید و یا به عنوان یک نوشیدنی مفرح آن را مصرف نمایید باید آب کاملا جوشیده را روی چای بریزید و پس از 2-3 دقیقه آن را مصرف نمایید. در این صورت کافئین به میزان زیادی در آن حل شده و اثرات خود را به عنوان ماده ای محرک اعمال می نماید؛ ولی در صورتی که این زمان بیشتر طول بکشد، کافئین آزاد شده با تانن های چای ترکیب می شود و اثرات محرک آن کم می شود؛ ولی در عوض تانن های بیشتری در چای استخراج می گردد و اثرات قابض(ضد اسهال) آن قوی تر می گردد. اثرات مهم چای شامل کاهش چربی خون، خواص ضدمیکروبی، خواص ضد پوسیدگی دندان، آنتی اکسیدان، ضد سرطان و ضد ویروس می باشد.
ترکیبات : چای سیاه

بازگشت به صفحه ی قبل

درج نظر