چای سبز و نعناع فلفلی

با افزایش مصرف چای سبز به دلیل خواص بی نظیر آن و جهت ایجاد تنوع طعم برای سلیقه های مختلف،این ترکیب که دارای خواص متعددی از قبیل آرامبخشی، تقویت دستگاه گوارش،ضد سرطان می باشد، تولید گردیده است. ترکیب چای سبز و نعناع فلفلی ضمن بالا بردن مقاومت بدن در مقابل تنشهای محیطی، دارای طعمی دلچسب و متفاوت می باشد.چای سبز در کاهش وزن به دلیل بالا بردن سوخت و ساز بدن و اکسیداسیون چربیها، موثر است. این ترکیب سبب کاهش کلسترول و تری گلیسرول خون می گردد و خارج کننده ی سموم از بدن می باشد ترکیبات: چای سبز – نعناع فلفلی

بازگشت به صفحه ی قبل

درج نظر